Безплатни консултации с пластичен хирург за поставяне на Филъри и Ботокс

BodyLAB Studio предоставя безплатни консултации с пластичен хирург за поставяне на Филъри и Ботокс

Тази неделя (05.08.2018 год) д-р Мартин Мартинов (Клиниката по пластична хирургия и изгаряния към болница „Пирогов“) ще бъде на разположение в първото BodyLAB Studio в България, намиращо се в град София, квартал Лозенец, улица Седмочисленици 9.

 

Филъри се поставят на следните зони: 1 – Слепоочие 2 – Скули, Долина на сълзите 3 – Назолабиална гънка 4 – Устни 5 – Марионетни линии 6 – Брадичка, Контур на долна челюст Ботокс се поставя на следните зони: 1 – Бръчки на челото 2 – “Гневни” бръчки 3 – Бръчки около очите “Пачи крак”

Подготвили сме и специални, изключителнo атрактивни ценови намаление за всеки присъстващ на първите ни консултации, очакваме Ви!

ЗАПИШЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕЗ САЙТА 

ЗАПИШЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ ПО ТЕЛЕФОН: Обадете ни се на 0885-150-888

Поставянето на Ботокс (ботулинов токсин) и Филъри (хиалуронова киселина) са сред най-често прилаганите подмладяващи неоперативни процедури. Манипулациите са с кратко времетраене, ефектът достига своя максимум за няколко дни, а резултатите могат да бъдат впечатляващи.
Ботулиновият токсин е невротоксин, чието инжектиране в мускулатурата предизвиква нейната релаксация и изглаждане на надлежащата кожа, а филърите (най-често използваният е хиалуронова киселина, който е естествена съставка на организма) се използват за запълване и заглаждане на бръчките на лицето, както и за увеличаване обема на определени зони.

Напишете Вашето впечатление