Вземете -50% за есенна терапия за регенерация и хидратация

Летният загар е заличил малките несъвършенства по кожата, изгладил е тена на лицето и тялото, оптически е намалил обемите. Но когато тенът изчезне, се виждат негативните последствия на слънчевите лъчи – повяхнал тен, суха кожа, по-дълбоки бръчки.

летен загар

Високите температури и силните слънчеви лъчи са намалили водното съдържание в нашата кожа и през есента тя изглежда суха и безжизнена. Освен това след лятото кожата е със запушени пори и пъпки по лицето и тялото дори при хора, които не страдат от акне.

BodyLAB Studio ще се погрижи за вашата кожа, за да бъде тя съвършена и през есента.

Грижите за заличаване негативите на лятото са едновременно и подготовка за студените зимни дни. Усилията трябва да бъдат в три насоки: регенерация, хидратиране и укрепване.

За Вас, нашите клиенти сме подготвили специална есенна терапия за регенерация и  хидратация.

хидратация лице

Регенерацията е процес по подновяване на повърхностния кожен слой. С помощта на ултразвуково почистване ще премахнем мъртвите клетки и кожата ви отново ще може да диша нормално.

Хидратацията се извършва чрез кислородна мезотерапия със специална добавка ампула – активен разтвор за дълбока хидратация, насищаща кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. Обработката на кожата с накрайника „Кислороден душ с чист кислород“ осигурява дълбокото проникване на продуктите и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

Букетът от колаген, еластин, лакезис и Витамин B и E ще направи кожата ви отново жизнена и хидратирана. Лицето ви отново ще придобие естествения блясък, а в същото време кожата ви ще бъде подхранена, укрепена и тонизирана.

В заключение на терапията, лицето се третира със студен чук (криотерапия), който укрепва повърхностния слой на кожата, като затваря порите и успокоява. За финал се слага завършващ крем.

Вземи есенна терапия на BodyLAB Studio само до края на месец септември с 50% отстъпка – 60 лв, вместо 120 лв.

50%

Как да се възползвате от намалението:

1. Запишете Вашата процедура през сайта ни:

Посетете основната страница на кислородна мезотерапия:

Изберете дата и час, когато ще ни посетите. Натиснете бутона “Резервирай сега“.

Добавете бонус кода: “ESEN” в полето за това, финализирайте поръчката си, като въведете име, имейл и телефонен номер.

2. Запишете Вашата процедура през телефона:

0885 150 888 

Пояснение:

За да се възползвате от обявената промоционална цена трябва да запишете Вашата процедура и да посетите нашето студио до 30.10.2020 година!

bodylab-studio-location

Защото го заслужавате!

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление