Витаминозно обогатяване – пътят към по-млада кожа

Витамините са от съществено значение за здравето и функциите на тялото ви, а в наши дни лошото хранене и стресиращият начин на живот често могат да доведат до недостиг на витамини. Това, което много хора не осъзнават, е степента, до която недостигът на витамини влияе върху здравето на кожата, особено тази на лицето. С настъпилата есен, кожата ни страда все по-често от витаминозна недостатъчност. Именно затова ние от BodyLAB Studio сме приготвили за всички наши клиенти пълно регенериране на кожата, защото именно витаминозното обогатяване е пътят към по-млада и здрава кожа.

Процедурата се извършва с (RF) радиочестота и инфраред светлина, като съдържа следните компоненти:

  • Витамин D е един от най-добрите витамини за здравето на кожата ви. Липсата му може да бъде причинена от липсата на разнообразно хранене, както и от ограничено излагане на пряка слънчева светлина. Ако имате по-тъмна кожа, меланинът, намалява способността на кожата да произвежда витамин D, в отговор на излагането на слънчева светлина. Възрастните с по-тъмна кожа могат да бъдат изложени на висок риск от дефицит на витамин D
  • Витамин С подпомага грижата за кожата, защото има антиоксидантни свойства и е важен за синтеза на колагена. Приемането на витамин C през устата може да повиши ефективността на слънцезащитните продукти, приложени върху кожата ви, за защита от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Това се постига чрез намаляване на увреждането на клетките и подпомагане на лечебния процес на телесни рани. Той също така може да помогне да се отстранят признаците на стареене, чрез използване на козметични медикаменти, имащи в съдържанието си този витамин, поради жизненоважната му роля в естествения синтез на колаген в организма. Той помага да се лекува увредена кожа и да се намали появата на бръчки. Признаците на този недостиг на витамини могат да бъдат забелязани, дори с просто око. Част от тях са:груба кожа, рано, които не се лекуват бързо, повишени инфекции.
  • Витамин Е. Основната функция на витамин Е в грижата за кожата е да предпазва от увреждане. Локалните продукти, които съдържат както витамин Е, така и витамин С, се оказват по-ефективни от тези, които съдържат само един от двата вида. Именно затова в BodyLAB Studio сме приготвили за вас витаминозен букет, от който кожата Ви буквално ще засияе. Витамин Е също помага при лечението на възпаление на кожата.
  • Витамин К е основно хранително вещество, което е необходимо за регенериране при наранявания, тъй като регулира нормалното кръвосъсирване. Освен това, подпомагайки транспортирането на калций през цялото тяло, витамин К може да бъде полезен и за здравето на костите, тъй като може да намали загубата на костна маса и да намали риска от костни фрактури. Витамин К помага да се осигури здрава кожа и е от полза за борба с бръчките и преждевременното стареене. Признаците за дефицит на витамин К могат да включват лесно кръвонасядане, остеопороза и стомашно-чревно кървене.
  • Ниацин известен също като витамин В3, играе жизненоважна роля в клетъчния метаболизъм и разграждането на въглехидрати, мазнини, протеини и мастна киселина и холестеролен синтез. Кожните симптоми често са първите, които се появяват и могат да се влошат дори при слаб дефицит на ниацин за дълъг период от време.

Витаминните добавки са важна част от цялостното ви здраве, включително здравето на кожата ви. А за да бъде вашата кожа по-млада за дълго време, ние от BodyLAB studio ще се погрижим за това.

Намаление

Ако сме предизвикали интереса в теб, бихме желали да ти ПОДАРИМ безплатна витаминозна ампула към твоята RF процедура, която също ще запишем на преференциална цена (-40%).

  • За да се възползвате от преференциалната цена просто ни се обадете на 0885-150-888, кажете ни, че сте прочели статията в сайта ни и ние ще запишем Вашия час.

Витаминозно обогатяване в BodyLAB Studio, защото го заслужавате!

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление