Гладка кожа до лятото – започни още днес!

До началото на летния сезон остават по-малко от три месеца. За да се отървете от излишното окосмяване и да посрещнете лятото със сияйно гладка кожа – започнете с процедурите още днес!

BodyLAB Studio ви предлага цялостно премахване на космите с последно поколение лазерна епилация. Процедурата е изцяло безболезнена, тъй като машината ни е с вграден охлаждащ накрайник и изключително ефективна, като предоставя възможност да се извършват процедури, дори на хора с лек слънчев загар, както и на такива с по-пигментирана кожа.

Процедурите са еднакво ефективни, както за хора с тъмна кожа и тъмно окосмяване, така и при такива със светла кожа със светли и фини косми.

Лазерна епилация апаратура

Тайната в успешното обезкосмяване се крие в три взаимносвързани фактора, а именно – качеството на апаратурата, правилна настройка на машината и висококвалифициран персонал, който извършва процедурата. Ние в BodyLAB Studio предоставяме този комплекс на вас – нашите клиенти, за да постигнете максимален ефект от процедурите!

За по-задълбочено разбиране е добре да се познава и самата технология на метода.

Лазерните процедури са насочени към меланиновия пигмент /тъмния цвят/ в косъма и неговия фоликул. Така до корена на косъма се достига с минимално влияние върху кожата. Тъй като меланин се произвежда само във фазата на растеж на косъма, лазерният лъч може да достигне до корена само когато космите са в тази фаза.

Дори в една и съща зона от тялото, не всички косми се намират във фаза на растеж по едно и също време. Например, фазата на растеж на окосмяването по лицето е в пъти по-бърза от тази на останалите части от тялото. Ето защо лазерните процедури трябва да бъдат повтаряни в прецизно подбрани интервали от време, съобразно фазите на разтеж на косъма. Това ни гарантира, че корените са унищожени и че е предотвратено последващо поникване на косми от тези фоликули.

Запишете вашия час още днес – радвайте се на гладка кожа утре!

Намаление

Ако сме предизвикали интереса в теб, бихме желали да ти ПОДАРИМ БЕЗПЛАТНА Лазерна епилация на зона по избор!

Условия: трябва да запишете поне две зони за лазерна епилация до 31.03. 2019 година. Зоната на по-ниска стойност ще бъде безплатна, напълно 😉 

  • За да се възползвате от промоцията просто ни се обадете на (от 09:30 до 19:30 часа):

    0885 150 888

    Лазерна епилация в BodyLAB Studio, защото го заслужавате!

    BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление