Златна терапния за сияйна кожа в BodyLAB Studio

Методът на грижа за кожата със злато е използван от японци, римляни и египтяни от древни времена, като се твърди, че именно Клеопатра се е подлагала на този вид терапия за здрава и стегната кожа.

Златната терапия има значителни ползи, които правят кожата сияйна, стегната и подмладена. Чистата и стегната кожа, без бръчки и петна е заветна мечта на всяка една жена. Златото има способността да активира дейността на базовите клетки, което увеличава еластичността на кожата. По този начин се намаляват бръчките, фините линии, петна и белези, което от своя страна прави кожата да изглежда по-млада.

Златна терапия

Освен това, златото стимулира клетките на кожата, като засилва образуването на колаген и еластин. Също така, йоните, съдържащи се в златото, помагат за стимулиране на клетките, нервите и вените в тялото. Това води до подобрено кръвообращение, увеличаване на метаболизма и изкарване на токсините от кожата.

Друго свойство, което златото притежава, когато взаимодейства с кожата, е да облекчи и намали неравномерния тен. Тъй като в началото споменахме за използването на златото от Клеопатра, следва да се знае, че всяка вечер тя е използвала златна маска лице, за да подобри тена си и да запази кожата си бяла, млада и блестяща.

Златна терапия чрез радиочестотен лифтинг

Златото има и антибактериални и противовъзпалителни свойства, които помагат на кислорода да влезе в кожата за обновяване на клетките. По този начин то помага при лечението на рани и различни възпаления на кожата. Използването на злато намалява разграждането на еластина и възстановява еластичността на тъканите. Това му свойство предпазва кожата от отпускане и увисване, като същевременно я прави изпъната и тонизирана. Освен това когато малките частици злато се абсорбират в кожата, те  ѝ придават бляскав вид.

Златото е единственият метал, който влияе добре на кожата и не причинява алергии.

Именно затова ние от BodyLAB Studio разработихме специална златна терапия, която включва радиочестотен лифтинг за лице със златна ампула на цена от 70,00 лв.

Не се колебайте, а запишете вашия час още днес.

Сияйна и стегната кожа – мисията изпълнена!

Намаление

Ако сме предизвикали интереса в теб, бихме желали да ти ПОДАРИМ -40% намаление за твоята процедура: Радиочестотен лифтинг за лице със златна ампула, така ще получите обща специална цена от 42,00 лв.

ОЩЕ  … Освен това, като бонус Ви подаряваме и завършваща златна маска, с която кожата буквално ще засиее.

  • За да се възползвате от преференциалната цена просто ни се обадете на:

    0885 150 888

    Радиочестотен лифтинг за лице със златна ампула в BodyLAB Studio, защото го заслужавате!

    BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление