Как да отслабнем по време на карантина?

Защо качваме килограми, когато сме си вкъщи?

На първо място това се дължи на липсата на движение. Дългото стоене в седнало положение и липсата на нездравословна хранафизическа активност  са големите проблеми във всекидневието на съвременния човек. Работата от вкъщи по време на карантина също предполага още по-обездвижен начин на живот.

На второ място се нарежда грешният подбор на храните. Разбира се, начинът ни на хранене е от изключително значение за поддържането на здравословно тегло. Промяна в хранителния тежим е най-добрият начин да подобрим здравето си и да свалим излишните килограми. Приемът на правилните протеини, съдържащи баланса между растителни и животински такива, набавянето на повече фибри и добавянето на здравословни мазнини в менюто, всичко това подпомага отслабването.

От изключително значение за постигане и запазване на здравословно тегло е правилният подбор на закуската.

Защо закуската е най-важното хранене в деня?

super hrana -30%„Закуската изяж сам, обяда сподели с приятел, а вечерята дай на врага си!“ Всички сме чували тази поговорка, но замисляли ли сме се колко смисъл се крие в нея?

Събуждайки се сутрин не изпитваме глад, понеже организмът ни е бил в покой и не усещаме енергиен недостиг. Обмяната на веществата е забавена, докато спим и разбуждането ни става постепенно. Нашият метаболизъм, както и ние самите още спим в ранните часове. Разликата обаче е, че метаболизмът ни няма да се събуди с чаша кафе, а му трябва нещо по-силно, а именно пълноценна и здравословна закуска.

Според диетолозите, балансираният режим трябва да включва от 3 до 5 хранения на ден, като първото от тях задължително е закуската. Тя трябва да доставя на организма около 25-30% от дневния прием на енергия.

Предпочитаната закуска за българите продължава да включва тестени изделия, но именно продължителният прием на подобни вредни храни води до повишаване на телесното тегло.

В ситуация на карантина BodyLAB Studio има удоволсвието да Ви представи най-новия си продукт – интелигентната протеинова матрица от ново пололение – диетичен протеин Body PRO-2 D .

Когато заместите Вашата закуска с диетичния протеин Body PRO-2 D той Ви набавя нужното количество от хранителни вещества на организма, така че да се чувствате повече от добре през целия ден. Тази комбинация е изключително полезна за емоционалното и здравословно състояние, особено в периоди на карантина и при намалена физическа натовареност.

Когато организмът ни получи необходимото му количество храна сутрин, той се снабдява с енергиен запас и заработва правилно. Излиза от режим на пестене на енергия и започва активна обработка на мазнини. Така не само, че се чувстваме по-тонизирани и изпълнени с желание, но и започваме да топим излишните килограми.

И защото искаме да се чувствате отлично във Вашето тяло – всеки поръчал Body PRO-2 D получава бонус – рецепта за протеинови палачинки, за да бъде вашата сутрин още по-енергична и балансирана!протеинови палачинкиНАМАЛЕНИЕТО:-30%

Купете сега диетичен протеин Body PRO-2 D с 30% намаление с бонус код: SUPER ,

като го приложите при завършването на Вашата поръчка, след като сте добавили продукта в пазарната кошница на сайта: Диетичен протеин Body PRO-2 D

Диетичен протеин Body PRO-2 D

Валидност на промоцията: до 30.04.2020 година

Напишете Вашето впечатление