Красиви за бала – майка и абутириент/ка

В месеца на абитуриентските балове в BodyLAB Studio подготвихме за Вас специална промоционална комбинация от Лазерно подмладяване и Лазерно лечение на акне .

Ние знаем колко голямо е вълнението преди предстоящото събитие, както за всеки родител, така и за всеки абитуриент.

И за да допринесем Вашият общ празник да премине с още повече усмивки :), сме Ви подготвили специално намаление при записване от Вас на двете Лазерни процедури.

абитуриентски балове 2019

Вземете специално намаление в размер на – 40% от редовата цена на двете процедурите.

Намаление

 

Условия: Трябва да запишете своите часове до края на месец април (30.04.2019 г.), а на самите процедури трябва да се подложите до 31.05.2019 г.

 • Как да се възползвате от промоцията:

 1. Отидете на официалния ни сайт на страниците на двете процедури: Лазерно подмладяване и Лазерно лечение на акне. Изберете дата и час, когато ще ни посетите. Натиснете бутонаРезервирай сега“. Добавете бонус кода: “ BAL-2019 в полето за това, финализирайте поръчката си, като въведете име, имейл и телефонен номер.или
 2. Обадете ни се на: 0885 150 888 (от Вторник до Неделя, 09:30 до 19:30 часа)  и ние ще запишем Вашия час!

Подробно информация за двете процедури:

Красиви за бала

Видимо подмладена кожа – направете впечатление на всеки!

Лазерно подмладяване в BodyLAB Studio:

Подмладяването с лазер е иновативен метод за бързо и ефективно подобряване на състоянието на кожата. Неговата уникалност е, че задейства, активира и съживява едновременно дълбоките и повърхностни слоеве на дермата, без да нарушава цялостта на покритието на кожата и довежда до ясни и видими дълготрайни резултати.

За разлика от повечето естетични машини, нашата апаратура разполага със специално разбработена програма за лазерно подмладяване, която управлява и настройва силата и дълбочината на третиране през цялото време, като по-този начин Ви гарантира максимални резултати.

Ефектът от процедурата е видим непосредствено след нейния край и постоянно нараства през следващите дни, като пикът настъпва около 10 дни след самата процедура. През този период кожата постоянно се регенерира и подмладява в следствие на третирането с лазера.

Клиенти, които веднъж са се подложили на процедурата лазерно подмладяване я припознават като любима своя разкрасителна процедура, която им осигурява младежка, чиста и сияйна кожа.

 Лазерно подмладяване ефекти:

 • Загладени бръчки
 • Същият цвят на лицето
 • Неразширени пори
 • Обща свежест
 • Тонизирана кожа
 • Подобрено състояние на мазната кожа
 • Премахване и превенция на акне, пъпки и херпес

И най-вече – цялостна промяна на външния вид на лицето. По-млада кожа за по-лъчезарно излъчване.

 

Без пъпки на бала – кажи сбогом на акнето още сега!

Лазерно лечение на акне в BodyLAB Studio:

Акнето е едно от най-срещаните дерматологични заболявания, което по своята същност е възпалителен процес, засягащ множество клетки с развитието на бактерията Propionibacterium acnes, която стимулира повишено производство на себум. То обхваща лицето, шията, гърдите, гърба, раменете и горната част на ръцете. Появата му при тийнейджърите е резултат от засиленото производство на полови хормони.

Различните кремове, лосиони и дори медикаменти имат недостатъчен ефект при тежко акне. Освен проблеми в острата си фаза възпаленията засягат структури в дермата като след отшумяването им се образуват неравности по повърхността на кожата. Именно затова е изключително важно кожата да бъде излекувана в дълбочина, да се преустанови прекомерното образуване на себум и свръхомазняването.

Ние от BodyLAB Studio разработихме специални компексни терапии за разрешаване на проблема. Използвайки най-новите и иновативни подходи чрез възможностите на Nd:Yag лазера, ние ще се погрижим за цялостното състояние на вашата проблемна кожа чрез комбиниран подход. Именно той гарантира по-голям краен успех. Излъчваната от лазера светлина, посредством фотохимична реакция, се трансформира в топлинна енергия. Именно загряването на дермата води до стимулиране на обменните и възстановителни процеси в кожата. Засилва се кръвообращението и се подобрява състоянието на кожата. Това води до повишаване на локалния имунитет, до регулиране се функцията на мастните жлези.

Друг допълващ подход е прилагането на различните пилинги, които имат противовъзпалително, антисеборейно и кератолитично действие. Предлагаме и терапия със светлина в синия спектър, която действа антибактериално и успокоително.

Към всеки клиент подхождаме индивидуално чрез изготвяне на специална програма за лечение. Различните процедури се съчетават, в зависимост от вида и тежестта на акнето, възрастта на клиента и придружаващите го външни фактори. Освен терапиите за лечение на активно акне, предлагаме и процедури премахване на белезите от него.

Благодарение на мощното си антибактериално и противовъзпалително действие, както и на иновативността на апаратурата, ние от BodyLAB Studio ви гарантираме:

 • успокояване и разнасяне на възпалителните лезии;
 • нормализиране на омазняването;
 • заличаване на белезите от акне;
 • подобряване еластичността и цялостното състояние на кожата;

При нужда от помощ, не се колебайте да ни се обадите:

0885 150 888 

bodylab-studio-location

Защото го заслужавате!

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление