Обнови кожата след летния сезон в BodyLAB Studio

Ние от BodyLAB Studio сме приготвили две специални терапии за обновяване на кожата Ви след летния загар.

Много жени мислят, че кожата им няма нужда от хидратиране, защото е мазна и лъщяща. Това съвсем не е така.

Ако обърнете внимание след измиване на лицето или душ, най-вероятно кожата на лицето ви се струва опъната и раздразнена. Това е така, защото не е добре хидратирана и е пресушена.

Липсата на достатъчно количество вода е нея води до изсушаване, което от своя страна е виновник за образуването на фините линии и бръчките.

Допълнително изсушаване и появата на нежелани пигментации срещаме в летния сезон, особено ако не сме защитили кожата на лицето си правилно. UV лъчите и стареенето на кожата са причина за проблеми с пигментацията при много жени.

Особено след 30 годишна възрастфакторите, които влияят на пигментацията на кожата, като слънце, генетика и самото стареене,причиняват смущения в механизма за производство и разпространение на меланина, в резултат на което той се разпределя неравномерно по кожата.

Впуснете се  в новия сезон с копринено нежна кожа, като изберете една от нашите терапии:

почистено лице

  1. Дълбока хидратация чрез РФ лифтинг, който освен стягащия ефект има и мощна хидратираща функция

Чрез загряване на повърхностния слой на кожата, с процедурата се постига и заличаването на фините линии по лицето. Освен това букетът от хидратиращи съставки достига до най-долния слой на кожата, като я прави по-хидратирана, жизнена  и еластична. Терапията включва РФ лифтинг на лице със специална медицинска ампула за дълбока хидратация на кожата.

  1. Хидратация и премахване за пигментациите с лифтинг ефект

Загряването на кожата подпомага циркулацията на депигментиращи агенти в долните й пластове. По този начин се постига и избелващ ефект на местата на които се наблюдава натрупване на меланин, а освен това кожата става по-хидратирана и еластична. Терапията включва РФ лифтинг на лице със специална медицинска ампула, която има депигментиращи свойства, а освен това хидратира кожата в дълбочина.

подарък

И защото клиентското удовлетворение е най-важно за нас, избирайки една от двете терапии, ние ще Ви подарим БЕЗПЛАТНО подходяща маска на стойност 10 евро към съответната процедура – хидратираща или избелваща, защото грижата за лицето е наш приоритет!

Посрещни есента със сияйна кожа в BodyLAB Studio!

bodylab studio апаратура

Как да се възползвате от промоцията:

1. Запишете Вашата процедура през сайта ни:

Посетете основната страница на RF лифтинг на лице

Изберете дата и час, когато ще ни посетите. Натиснете бутона “Резервирай сега“.

Добавете бонус кода: “SUMMER2019” в полето за това, финализирайте поръчката си, като въведете име, имейл и телефонен номер.

2. Запишете Вашата процедура през телефона:

0885 150 888 

Пояснение:

За да се възползвате от обявената промоция трябва да запишете Вашата процедура до 30.08.2019 година и да посетите нашето студио до 30.09.2019 година!

bodylab-studio-location

Защото го заслужавате!

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление