Отървете се от излишните мазнини след празниците

По-слаба и изящна фигура още през януари – мисията възможна!

Напоследък, една от най-нашумелите процедури за извайване на тяло, е кавитацията. Тя представлява третиране на проблемните зони с ултразвук, което създава контролирано произвеждане на микро-вакуумни балончета, които разграждат мастните клетки, без да засягат околните структури.

Кавитацията има няколко ползи, които правят процедурата освен очароваща от постигнатите резултати, а и доста приятна по време на самото и протичане. Ето и някои от тях:

 1. Трансформира разградените мазнини до лесно достъпна течна субстанция, която благодарение на пикочните пътища и лимфата, премахва абсолютно безопасно мазнините и намалява обиколките на тялото с няколко сантиметра;
 2. Активира метаболизма в клетките на третираната зона, което предизвиква създаването на нови колагенови влакна, еластин и хиалуронова киселина;
 3. Ултразвуковата кавитация може да се разглежда, като алтернативно лечение на хирургическа липосукция;
 4. С помощта на кавитацията се стимулира преминаването на активно вещество, Л-карнитин, което спомага за по-бързото разграждане на мастните клетки.

Най – ефективна кавитация за разрушаването на мазнините е нискочестотната кавитация между 20 и 50 KHZ, която прониква на около 1.5 – 2 см. Ниските честоти на ултразвука успяват да разрушат мембраните на мастните клетки, без да вредят на микроциркулацията, а кръвоносните съдове могат да поемат тази тежест, без да се повредят. Прието е, че с оглед на запазването на състоянието на кръвоносните съдове и микроциркулацията на кръвта, най-ефективни и безопасни са вълни с ниска честота между 20-50 KHZ.  Машина за кавитация на BodyLAB Studio работи именно с този диапазон.

Ултразвуковата кавитация безспорно и през 2019 г. остава най-новият и за момента най-мощният нехирургичен метод в борбата с локалните мастни натрупвания и целулита и не случайно я наричат „нехирургична липосукция”. С кавитация може да промените формата на тялото си, да намалите целулита, мастните образувания и натрупвания в проблемните зони, без да увреждате целостта на вашите тъкани.

Не се колебайте, а запишете Вашия час още днес!

Намаление

Ако сме предизвикали интереса в теб, бихме желали да ти ПОДАРИМ -40% намаление за твоята първа процедура: Кавитация,

 • За да се възползвате от преференциалната цена просто ни се обадете на:

  0885 150 888

  Кавитация в BodyLAB Studio, защото го заслужавате!

  BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление