Подмладяваща терапия с охлюви върши чудеса с кожата

Бавната животинка била символ на вечността за древните египтяни, а още Хипократ съветвал кожни възпаления да се лекуват с намачкани в прясно мляко охлюви. Той отдавна е в менюто на изтънчените французи, но вече е и във всякакви формули за разкрасяване.

Подмладяващата терапия е измислена преди 25 години от чилийски фармацевт, собственик на ферма за охлюви. Той забелязал, че кожата на ръцете на работниците била много гладка и свежа, изследвал секрета и патентовал екстракт от чилийски охлюв.

Охлювената слуз ускорява клетъчната регенерация, заздравява рани и белези, изглежда бръчките, защитава и овлажнява кожата. Извлечена под формата на био екстракт формулата се превръща с основен хит на пазара.

Екстрактът от охлюви има мощни регенериращи свойства т.е. при наличие на повреди по кожата, слузта ускорява процесите на възстановяване на здравия вид на клетките.

В състава на екстракта от охлюви се съдържа висока концентрация на най-важните съставки за поддържане на красива, млада и здрава кожа. Тези съставки се съдържат във всички разкрасителни козметични продукти и антибръчкови кремове, но в козметиката те са произведени изкуствено, а в слузта от охлюви те са натурални.

Важните елементи, които вършат чудесата са: алантоин, протеини, гликолова киселина, колаген и еластин:

Алантоинът

ускорява процесите на регенерация на клетките и поддържа кожата здрава, красива и стегната.

Протеините

подхранват в дълбочина и омекотяват кожата, като я правят кадифено гладка и нежна.

Гликолова киселина

ускорява възпроизводството на здрави и нови клетки, действайки като мощен ексфолиант, който почиства мъртвата кожа.

Колагенът и еластинът

са основни елементи на съединителната тъкан на кожата и отговарят за поддържане на стегната и млада кожа. Колкото по-големи и възрастни ставаме, толкова по-малко количество колаген и еластин се произвежда от организма, затова кожата увисва, появяват се бръчки и петна.

За да проникне в по-голяма дълбочина, екстрактът от охлюви може да бъде втрит с триполярен радиочестотен лифтинг, като по този начин моментално заглажда мимическите бръчки и кожата се засиява.

Намаление

Ако сме предизвикали интереса в теб, бихме желали да ти ПОДАРИМ безплатна ампула – серум: “екстракт от охлюви” към твоята процедура RF радиочестотен лифтинг на лице, която също ще запишем на преференциална цена с намаление в размер на (-40%).

  • За да се възползвате от преференциалната цена просто ни се обадете на:

    0885 150 888

    Подмладяваща терапия с охлюви  в BodyLAB Studio, защото го заслужавате!

    BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

 

Напишете Вашето впечатление