Регенерираща процедура с био нар за сияйна и млада кожа преди празниците

Всички мечтаем за красива кожа, а ние от BodyLAB Studio сбъдваме Вашите мечти.

Последни проучвания показват, че третирането на кожата с екстракт от нар или използване на продукти с плода забавят стареенето. Той предпазва кожата от дехидратация и помага за по-трудното остаряване на клетките на лицето и шията.  Освен това нарът действа противовъзпалително – той съдържа в себе си елементи, които предпазват лицето от псориазис, розацея и акне.

За да сме винаги в крак с новостите, ние от BodyLAB Studio разработихме специално за вас – регенерираща и подмладяваща процедура с био нар, за да бъде кожата ви още по-сияйна и млада за предстоящите празници.

С процедурата вие ще осигурите на кожата на лицето необходимото ежедневно овлажняване и ще я направите по-еластична и здрава. Екстракта от нар стимулира кератиноцитите – основни клетки, които се намират във външния слой на кожата, а това значително подобрява състоянието й. Подпомага навлизането на хранителните вещества в клетките на кожата и по този начи ускорява клетъчното регенериране и подмладяване. Екстракта от нар съдържа рядко срещана мастна киселина – пуникова (омега 5 мастна киселина), която има силни противовъзпалителни свойства, отсранява свободните радикали.

Само до 24.12 можете да се възползвате от специалното преференциално намаление:

  • За всички клиенти – 40% намаление – стойност на процедурата: 42,00 лв.

  • Обадетени се и ние ще запишем Вашия преференциален час:

0885 150 888 

bodylab-studio-location

Защото го заслужавате!

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление