Холивудски блясък с карбонов пилинг в BodyLAB Studio

Карбоновият лазерен пилинг, наричан още „Холивудски пилинг“, е най – добрата терапия при разширени пори, пигментации, неравен тен, повърхностни бръчки и акне. Процедурата намалява и първите белези на стареене на кожата.

При процедурата веднага се наблюдава минимизиране на разширените пори и редукция на мастната продукция. Освен това карбоновият пилинг ексфолира повърхността на кожата и увеличава растежа на младата съединителна тъкан. Още от първата процедура коригира повърхностните мимически бръчки и малките дефекти по лицето. Освежаването е незабавно!

Процедурата се извършва с  Nd YAG лазер, с дължина на вълната 1064 nm, който работи с много къси, високо-интензивни импулси от светлина.

По време на терапията, лазерният лъч се фокусира върху кожата, която е покрита с тънък слой от карбон. Лазерният лъч се абсорбира от карбоновите частици поради тъмния си цвят. От топлинният ефект, се активират фибробластите (клетките, които произвеждат колагена в кожата), докато карбоновите частици ексфолират кожата и почистват порите. Важно е да се отбележи, че производството на колагена след тази терапия не е еднократен акт.

Лазерният карбонов пилинг възстановява активността на клетките и в следствие на това производството на собствен колаген продължава години наред.

Именно поради всичко това карбоновият пилинг се е превърнала в любимата разкрасителна терапия за редица жени.

Набирайки първоначално популярност от Холивуд, стигайки и до България всяка седмица, бройката на жените, които се подлагат на подобна разкрасителна процедура нараства.

Цените на процедурата намалиха също драстично, като ние от BodyLAB Studio смело можем да заявим, че подържаме най-доброто съотношение качество-цяна, като извършваме цялата процедура на цена от 75 евро.

НАМАЛЕНИЕТО:

Ако сме предизвикали интереса в теб, бихме желали да ти подарим 40% намаление от нашата цена. Така твоята процедура ще струва едва 45 евро.

За да се възползвате от преференциалната цена просто ни се обадете на 0885-150-888, кажете ни, че сте прочели статията в сайта ни и ние ще запишем Вашия час на промоционалната цена.

Карбонов пилинг в BodyLAB Studio, защото го заслужавате!

Запишете Вашата процедура още днес:

карбонов пилинг Bodylab studio

 

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление