Шоколад за подмладяване? Вече съществува – шоколадова терапия в BodyLAB Studio!

Шоколад, който подмладява? Шоколад, който забавя появата на дълбоки бръчки и отпускането на кожата? Не само е възможно, но вече е факт при нас в BodyLAB Studio.

Терапията включва комбинация от: Ултразвуковата процедура RF лифтинг със специални добавки към нея: шоколадова ампула и шоколадова маска.

До момента беше известно, че тъмният шоколад подпомага дейността на мозъка и чревния тракт, понижава лошия холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания. Днес към ползите на любимия десерт можем да прибавим и дермопротективното му действие. Мощни антиоксиданти в черния шоколад забавят процесите на стареене на кожата.

Терапията с шоколад е сред най-предпочитаните в козметичните салони в началото на 2020 година. Тя има троен ефект. Кожата на лицето ви е видимо по-млада и ще се чувствате по-отпочинали и озарени още след първата процедура. Освен това ароматът на шоколад предизвиква отделянето на ендрофин в тялото, което ни прави и по-щастливи.

Ампулата:

Терапията включва дълбоко прокарване на активна съставка с шоколадова ампула чрез три полярен радиочестетн лифтинг и инфраред в долните слоевете на кожата. Активните съставки от какао, какаово и палмово масло, масло от карите, витамин С и Е, сорбитол действат омекотяващо и хидратиращо, забавят процеса на стареене на клетката, тонизират и стимулира регенерацията. Терапията е изключително подходяща и за деликатната зона на околоочния контур.

Маската:

Нежната маска с шоколад съдържа високи дози флаваноли – мощни антиоксиданти, които действат благоприятно върху кожните структури, хидратират и регенерират клетките и противодействат на стареенето.

Всичко за RF лифтинг прочетете тук:

Финалният резултат е на лице  – по-стегната и сияйна кожа, без дори да „качите и грам“ с любимия десерт.

И защото клиентското удовлетворение е най-важно за нас, сега можете да запишете нашата нова терапия на специална цена с 40 % отстъпка.

Редовна цена: 90,00 лв.

Вземете сега „Шоколадова терапия“ в BodyLAB Studio за 54,00 лв.

Как да се възползвате от промоцията?

 

  • Обадете ни се и ние ще запишем Вашия преференциален час:

0885 150 888 

bodylab-studio-location

Защото го заслужавате!

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление