HIFU 3D лифтинг в BodyLAB Studio – запишете се първи!

Нова апаратура и нова процедура в BodyLAB Studio

От 15-ти юни всички клиенти на BodyLAB Studio ще могат да се възползват за първи път в България от революционната 3D технология за неоперативен лифтинг – HIFU.

Процедурата се изпълнява с апарата BL CRUISER MK III – пето поколение, който е произведен през месец април 2019 година и съчетава в себе си най-новите технологии и иновации в областта на естетиката.

Апаратът подържа виртуален клиентски картон за всеки пациент.

Процедурата HIFU 3D е подходяща за третиране на цялото тяло.

И за да бъде още по-достъпна процедурата, BodyLAB Studio стартира кампания за предварително записване на часове, като всички наши клиети ще могат да се възползват от намаление в размер на цели – 40% от редовната цена.

Подробна информация за процедурата:

HIFU (хайфу) – технология от бъдещето, която ни прави по-красиви и млади със стегната кожа, без каквито и да е оперативни намери!

Високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU) доставя директно топлинна енергия до SMAS слоя и подкожната тъкан, по този начин стимулира подновяването на колагена в кожата и подобрява текстурата и намалява отпускането на кожата.

HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване.

Благодарение на свръхмодерната „HIFU” технология, за първи път е постигната възможност неоперативно да се достигне до дълбокия слой на кожата, което позволява да се трeтира най-важнатаза лифтинг ефекта SMAS – „повърхностната мускулно-апоневрозна система”.

Повърхностната мускулно-апоневрозна система (SMAS) има двуслойна структура състояща се от повърхностна фасция (изградена от колаген и еластични влакна) и слой от лицеви мускули. Заедно тези два слоя образуват „решетка”, която подържа кожата опъната и млада.

От една страна тази система е свързана с горните слоеве на меките тъкани (кожата и подкожната мазнина), а друга чрез съединителнотъканните си връзки с костите на лицевия скелет. Основният принцип на „HIFU” (high intensity focused ultrasound) технологията е възможността високо интензивните ултразвукови вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на лечение. Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65°С) което води до образуване на точки на коагулация.

В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си което води до незабавен лифтинг ефект. Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск за изгаряния.

Схематично представяне на технологията:

Схематично представяне на HIFU технологията

Процедурата е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на хайфу лифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

 

 

 

 

 

 

Хайфу лифтингът е чудесна процедура, която се бори успешно със следните проблеми:

 • отпускане на кожата лицето и тялото
 • увисване на ъглите на устата
 • увисване на клепачите
 • отпуснат на контур на лицето
 • двойна брадичка
 • отпускане на кожата около долната челюст
 • зони на тялото с наличение на мазнини и отпусната кожа
 • фини линиии и бръчки
 • подобрява еластичността
 • подмладява шията
 • Кожата е регенерирана и укрепена, като се стимулира дългосрочното производство колаген
 • процедурата е комфортна и неинвазивна

Специалистите на BodyLAB Studio са на Ваше разположение, за да ви изготвят индивидуален план за оформяне на тялото и лицето, съобразен с вашите лични нужди.

40%

Как да се възползвате от намалението:

1. Запишете Вашата процедура през сайта ни:

Посетете основната страница на процедурата HIFU 3D

Изберете дата и час, когато ще ни посетите. Натиснете бутона “Резервирай сега“.

Добавете бонус кода: “HIFU” в полето за това, финализирайте поръчката си, като въведете име, имейл и телефонен номер.

2. Запишете Вашата процедура през телефона:

0885 150 888 

Пояснение:

За да се възползвате от обявената промоционална цена трябва да запишете Вашата процедура до 15.06.2019 година и да посетите нашето студио до 30.06.2019 година!

bodylab-studio-location

Защото го заслужавате!

BodyLAB Studio – Ние диктуваме стандарта!

Напишете Вашето впечатление